Fem av sex DM-medaljer

Höstens första DM-tävlingar är avklarad och i herrseniorklassen tog Malungs OK hand om totalt fem av de sex medaljer som delades ut under helgen. Under lördagens medeldistans tog Wiliam Lind en överlägsen seger, nästan tre minuter före Johan Nordlund från Leksands OK. Erik Rost blev trea och övriga mårdar bland de åtta bästa blev Martin Hammarberg (sexa), Håkan Eriksson (sjua) och Jonas Bäckström (åtta).

På söndagens långdistans kom även färska VM-medaljören David Andersson till start. David visade att VM-formen håller i sig och vann DM-guldet ganska precis tre minuter före Erik Rost om i sin tur var fem sekunder före William Lind. Thomas Carlsson blev sexa och Jonas Bäckström åtta.

Nästa helg avgörs Natt-DM, Sprint-DM och Stafett-DM i trakterna kring Avesta & Hedemora.

Resultat Lördag (Medel)
Resultat Söndag (Lång)

    • Svenska Spel
    • 30. augusti 2011

    Veckans fråga:
    Hur många medaljer tar MOKS totalt i H21 på natt-, sprint- och stafett-DM till helgen? Svara i i kommentarsfältet!

  1. Inga trackbacks ännu.