FÖRENINGEN

• Malungs OK bildades redan 1935 men då under namnet OK Skogsmårdarna. Idag bedrivs aktiv verksamhet för såväl ungdomar, elit och bredd. Under 2000-talet har Malungs OK blivit svenska mästare i stafett vid tre tillfällen (2001, 2009 och 2012). Oavsett ambitionsnivå och bakgrund är du alltid välkommen att träna eller på annat sätt medverka i vår verksamhet.

• AppleT_Icon

• BLI MEDLEM

Är du intresserad av att bli medlem i Malungs OK Skogsmårdarna? Som medlem får du ta del av en rad möjligheter och förmåner från våra partners och även en fri prenumeration på vår klubbtidning Mal´n. Kontakta vårt kansli på uppgifterna under kontakt eller fyll i formuläret nedan för att bli medlem i Malungs OK, faktura kommer på angiven e-postadress.

• MEDLEMSAVGIFT

Ungdom (t.o.m. 16 år): 100 SEK
    Senior (från 17 år): 150 SEK
    Stödjande medlem: Minst 100 SEK
    Familj (2 vuxna + barn upp till 17 år): 300 SEK

BLI MEDLEM NU

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem i Malungs OK Skogsmårdarna. I rutan ”övriga uppgifter” skriver du/ni vilken typ av medlemskap som önskas (senior, familj, stödjande, ungdom). Vid familjemedlemskap, Måste namn och födelsedatum på alla familjemedlemmar anges.

Faktura för ditt/ert medlemskap skickas via e-post när du/ni fyllt i formuläret.

Ditt namn (obligatoriskt)

Födelsedatum (obligatoriskt)