BOENDE

I Sälenfjällen är det enkelt att hitta prisvärt boende under barmarksperioden. I hela Sälfjällsområdet finns stugor i olika storlekar och bekvämlighetsklasser. Vi rekommenderar:

SKI LODGE LINDVALLEN

  • Ski Lodge är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell och originalet bland svenska ski lodges, byggd med inspiration från den svenska fjällvärlden och den amerikanska lodgetraditionen. Här finns även goda möjligheter att konferera och uppleva året-runt-aktiviteter i fantastisk fjällmiljö. Totalt har Ski Lodge 718 bäddar fördelade på 116 moderna och bekväma fyr- och sexbäddslägenheter och fem större sviter med bäddar för åtta personer.

  • 12846

SKISTARS ONLINE-BOKNING

GATTARSTIGEN TANDÅDALEN

  • Det ska vara gott att leva! På Gattarstigen i Tandådalen är det gott att leva tillsammans. En oas att umgås i för klubben som uppskattar hög kvalitet även vid sidan om träningen med vedeldad bastu och tempererad badtunna att tillgå. Miljön är ombonat rustik med timmer, vackra tyger och äkta mattor. Sängkläder och duntäcken från Canada Goose gör att du kommer att sova ovaggad och mjukt omstoppad som ett barn varje natt. Gattarstigen erbjuder totalt 24 bäddar och är ett utmärkt alternativ för klubbläger. Kontakta oss för bokning. Pris under träningsperioden: ca 4000 kr/natt för hela stugan. Läs mer om Gattarstigen (länk)

    Bokning sker via William Lind, william.lind@malungsok.se

  • gattarstigen_1