UNGDOMSLÄGER SÄLEN

Ta chansen och upplev härlig orientering med dina klubbkompisar i sommar!

 • Ungdomslägret passar för alla orienteringssugna ungdomar i åldrarna 10-14 år och arrangeras dagarna innan tredagarstävlingen 3+3.

  Datum och tid
  Lägret startar onsdag 27/6 kl 15.00 med en samling vid boendet i Solbackens stugby i Tandådalen. Vi avslutar efter lunch på fredag 29/6 kl 13.00.

  Boende
  Fina 8-bäddsstugor i Solbacken, Tandådalen.

  Måltider
  Den ordinarie kocken i Tandådalens Wärdshus bjuder på två frukostar, två luncher och två middagar.

  Träning
  Under dagarna erbjuds tre olika orienterings-aktiviteter i svårighetsgraderna Vit, Gul, Orange och Violett. Banorna kan skickas ut som pdf-filer till ledarna i förväg om så önskas. Det mest naturliga är att ni genomför en träning på onsdag och två på torsdag. Ni väljer själva tidpunkt för träning och i viken ordning ni vill genomföra dem.

  Gemensamt skoj
  Utöver träningarna kommer vi även erbjuda roliga aktiviteter för de som har energi över. Förbered er på en fysisk och blöt avslutningsaktivitet på fredag förmiddag!

  Ledare och transport
  Resan till och från Sälen ordnar du tillsammans med din klubb. Under lägret behöver ni ha tillgång till transport för att ta er till träningarna (max 5 km enkel väg). Vi rekommenderar att ni har minst en ledare per fordon. Som ledare är du hela tiden ansvarig för ungdomarna.

  Kostnad
  950 kr för ungdomar och 850 kr för ledare. Avgiften faktureras deltagarnas förening i efterhand.

  Erbjudande om extra övernattning
  Möjligheten finns att få bo kvar i samma stuga under tävlingarna fre-sön för endast 200 kr per person och natt. Avgiften faktureras deltagarna i efterhand. Maila dina önskemål till ludvig.ahlund@malungsok.se

  Anmälan
  Via eventor senast 14/6 kl 23.59: Länk till anmälan
  Där väljer du svårighetsgrad och eventuell specialkost.

  Häng med så gör vi detta till en häftig och rolig upplevelse tillsammans!

  Inbjudan Ungdomsläger och 3+3 2018

 • UNGDOM3

KONTAKT

Ludvig Åhlund
073-837 61 69
ludvig.ahlund@malungsok.se