TRÄNINGSLÄGER

 

Vi erbjuder under 2021 12st träningsövningar i Sälenfjällen. Övningarna finns i olika svårighetsgrader och passar allt från nybörjare till elit. Orientering när den är som bäst!

ÖVNINGAR

12 träningsövningar sitter ute från 15 juni och fram till sista Augusti.
Information om träningarna 2021 finnas beskrivet i denna PDF ( på Engelska): Information-Trainings-2021-2,0

VI KAN ORDNA ELEKTRONISK TIDTAGNING

På två av övningarna kommer ni kunna köra med EMIT. På dessa två träningar är även tävlingsskärmar uthängda.  Använd gärna dessa tävlingslika banor som lägermästerskap, KM eller liknande. Vem blir sommarens Sälenmästare?

KARTOR

I Sälen har vi ett 120 km² stort område karterat av Kenneth Kajsajunti, samma duktiga kartritare som till O-ringen 2016. Alla våra kartor trycks med digital tryckpress och är av mycket hög kvalitet.
Översiktskarta för årets övningar finns här: Översiktskarta 2021

SKRÄDDARSYDDA TRÄNINGSLÄGER

Vid önskemål om speciella träningar eller andra frågor kontakta William Lind.

FÖRSÄLJNING

Du kan köpa kartor på plats i Sälen under perioden 15 juni – sista  Augusti. Du hittar dem vid Bastun i Röda byn som ligger i Lindvallen, där kommer du in med nyckel kod: 1436.  Märk betalningen med ditt namn och ”Träningar Sälen” eller skriv upp faktureringsadress på formuläret i stugan.
Obs! Det finns begränsat med kartor så först till kvarn gäller, stora grupper och klubbar rekommenderas att fylla i beställningsformuläret minst 2 veckor innan er vistelse i Sälen för att vi ska kunna trycka rätt mängnd kartor:

Priset för kartorna:
Svart och Violett svårighet – 70 SEK/styck
Orange, Gul och vit svårighet – 40 SEK/styck
Vid köp av fem eller fler kartor ges 10 SEK rabatt per karta.

KONTAKT

William Lind
073 766 21 67
william.lind@malungsok.se