BOENDE OCH MAT

BOENDE

I Sälenfjällen är det enkelt att hitta prisvärt boende under barmarksperioden. I hela Sälfjällsområdet finns stugor i olika storlekar och bekvämlighetsklasser. Vi rekommenderar:

SKI LODGE LINDVALLEN

 • Ski Lodge är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell och originalet bland svenska ski lodges, byggd med inspiration från den svenska fjällvärlden och den amerikanska lodgetraditionen. Här finns även goda möjligheter att konferera och uppleva året-runt-aktiviteter i fantastisk fjällmiljö. Totalt har Ski Lodge 718 bäddar fördelade på 116 moderna och bekväma fyr- och sexbäddslägenheter och fem större sviter med bäddar för åtta personer.

 • 12846

SKISTARS ONLINE-BOKNING

GATTARSTIGEN TANDÅDALEN

 • Det ska vara gott att leva! På Gattarstigen i Tandådalen är det gott att leva tillsammans. En oas att umgås i för klubben som uppskattar hög kvalitet även vid sidan om träningen med vedeldad bastu och utomhusjacuzzi finns att tillgå. Miljön är ombonat rustik med timmer, vackra tyger och äkta mattor. Sängkläder och duntäcken från Canada Goose gör att du kommer att sova ovaggad och mjukt omstoppad som ett barn varje natt. Gattarstigen erbjuder totalt 24 bäddar fördelat på 11 sovrum och är ett utmärkt alternativ för klubbläger. Bäddade sängar, wifi samt slutstäd ingår. 2 nätter minimum 10 personer med frukost för 720kr/person.
  Kontakta oss för bokning . Ange Malungs ok för att få priset ovan.
  Läs mer om Gattarstigen (länk)

  Lunch och middag går även att lägga till.

  Vi har färdiga matlådor som bara är att värma, 65kr.

  Kocklåda, en aktivitet där maten är förberedd och man tillsammans gör det sista med hjälp av instruktioner.
  2-rätters 200kr, 3-rätters 250kr

 • gattarstigen_1