TRÄNA MED OSS

 • I Falun bor flertalet av våra löpare och vill du vara med och träna med oss så utgår vi utifrån följande stomprogram under 2017:
  .moks-traning

  Tisdag klockan 17:45

  Löpintervaller från Actic/Lugnets simhall. Varannan vecka på hårt underlag, varannan i skogen.

  Torsdag klockan 17:45

  Teknikträning. Varannan vecka tillsammans med övriga dalaklubbar Läs mer om var på Orientering Dalarnas Facebook grupp. och varannan vecka eget.

  Söndag klockan 9:00
  Varannan vecka på hårt underlag, varannan i skogen med karta.

  Vi har en facebookgrupp för gemensamma träningar där du som vill vara med och träna med oss regelbundet kan bli medlem. Kontakta i sådana fall William Lind william.lind@malungsok.se

  De flesta av klubbens elitlöpare tränar under veckorna även i Dala Sports Academys verksamhet, där Kalle Dalin jobbar som tränare. Läs mer om träningarna här på Dala Sport Academy Orienterings blogg.

 • hämta

VISION

 • Visionen för vår verksamhet är att vara Sveriges ledande orienteringsklubb inom elitorientering. Vi vill skapa unika förutsättningar för att löpare i vår miljö skall ha allra bästa förutsättningar att utvecklas och nå sina individuella mål. Majoriteten av elitlöparna bor och tränar i Falun där orienteringens elitidrottsmiljö är mer utvecklad än i Malung.

  Parallellt med löparnas satsningar mot individuella mål finns även en stark gemenskap och lagsammanhållning. Bland elitlöparna bor en gemensam dröm om att vinna den klassiska 10-milakavlen samt världens största stafett, Jukolan Viesti, som årligen arrangeras i Finland.

 • Michaela_SM-lång-highfive

KARTPÄRM

 • När vi är på tävlingar, träningar och läger samlar vi våra kartor i ett gemensamt arkiv. Är du intresserad av att se hur vi navigerar i skogen har du möjlighet att följa det här.

 • KARTARKIV

VILL DU UTVECKLAS I VÅR MILJÖ?

 • Flertalet av löparna i vår elitgrupp har tagit steget och på ett eller annat sätt nått svensk landslagsnivå. Vi vill bevara vår starka elitverksamhet på sikt och söker därför dig som vill ge din orienteringssatsning en ärlig chans för att nå din personliga toppnivå.

  Är du intresserad att vara en del av vårt gäng? Kontakta
  william.lind@malungsok.se

 • utveckling_234_160