ELIT

VISION

Visionen för vår verksamhet är att vara Sveriges ledande orienteringsklubb inom elitorientering. Vi vill skapa unika förutsättningar för att löpare i vår miljö skall ha allra bästa förutsättningar att utvecklas och nå sina individuella mål. Majoriteten av elitlöparna bor och tränar i Falun där orienteringens elitidrottsmiljö är mer utvecklad än i Malung.

Parallellt med löparnas satsningar mot individuella mål finns även en stark gemenskap och lagsammanhållning. Bland elitlöparna bor en gemensam dröm om att vinna den klassiska 10-milakavlen samt världens största stafett, Jukolan Viesti, som årligen arrangeras i Finland.

TRÄNA MED OSS

I Falun bor flertalet av våra löpare. Vill du vara med och träna med oss utgår vi från följande stomprogram:

Tisdagar klockan 18:00

Intervaller från Lugnets Sporthall, västra entrén.

Torsdagar klockan 18:00

Teknikträning. Ibland tillsammans med övriga dalaklubbar. Information om var kommer oftast ut på: Orienteringsträning Dalarna.

Vi har en facebookgrupp - Malungs OK´s träningsbank - där träningsverksamheten i Falun publiceras veckovis. Du är varmt välkommen till våra träningar även om du inte är medlem.

De flesta av klubbens elitlöpare tränar under veckorna även i Dala Sports Academys verksamhet, där Sven Olsson jobbar som tränare.

VILL DU UTVECKLAS I VÅR MILJÖ?

Flertalet av löparna i vår elitgrupp har tagit steget och på ett eller annat sätt nått svensk landslagsnivå. Vi vill bevara vår starka elitverksamhet på sikt och söker därför dig som vill ge din orienteringssatsning en ärlig chans för att nå din personliga toppnivå.

Är du intresserad att vara en del av vårt gäng?

Kontakta:
william.lind@malungsok.se

ELITDOKUMENT

Endast löpare med åtkomst kan se dokumenten.

ELITGRUPPEN

VÅRA ARRANGEMANG FINANSIERAR VERKSAMHETEN

FJÄLLMARATON SÄLEN
Första helgen i september.
Helgen efter midsommar.
BUGGRUSET
Under Dansbandsveckan.

FÖLJ OSS

HITTA TILL OSS

Malungs OK Skogsmårdarna
Skolgatan 2
782 30 Malung