KLOTTERPLANK

Oavsett om du är medlem eller ej - här kan du kommunicera ut träningsorienteringar, inbjudningar, nyheter i orienteringsvärlden eller varför inte diskutera väder? Klotterplanket är till för alla diskussioner, högt och lågt.

KLOTTERPLANKET - HÅLL DET RENT OCH SNYGGT!

 
 
 
 
 
 
 
 
4 inlägg.
Peter Peter från Sälen skrev den 13 apr 2024 kl. 13:13
Inte någon info om klubbkläder?
Bengt Bengt skrev den 29 sep 2023 kl. 14:10
Grattis till euromeetingplatserna! 3 mårdar på landslagsuppdrag
Per Andén Tävlingsledare OL-skytte VM Per Andén Tävlingsledare OL-skytte VM skrev den 14 maj 2023 kl. 18:23
Hej. Jag heter Per Andén och är tävlingsledare för OL-skytte VM som arrangeras på Idre fjäll v 32/ 2023. Jag undrar om det finns en 4 st. från er klubb som skulle vara intresserade av att vara kontroll in- och utsättare under vårt VM. (Ni skulle kunna se det som en bra träningsvecka inför kommande SM i höst.) Vi erbjuder lunch+ middag, + boende från onsdag-lördag. Även vår bankett på fredags kväll ingår. Tävlingsdagarna är torsdag klassisk distans, fredag sprint och lördag stafett. Det kommer att sitta kontrollappar i skogen. På torsdagen behöver vi eventuellt även hjälp vid starten. Ni kan ju prata över Tiomilahelgen så kan ni skicka mig ett svar efteråt. mvh och lycka till på Tiomila.
Oskar Oskar skrev den 02 maj 2023 kl. 17:20
Test. Första inlägget på klotterplanket.

FÖLJ OSS

HITTA TILL OSS

Malungs OK Skogsmårdarna
Skolgatan 2
782 30 Malung

NYHETSBREV

Här kan du läsa om det senaste som hänt i klubbens verksamhet.

Ambitionen är att klubbens nyhetsbrev ska komma ut med två månaders mellanrum och informera medlemmar och övriga intresserade om vad som händer i klubben.