Lyckat träningsläger i Alicante

Idag reser deltagarna på klubbens utlandsläger i Alicante tillbaka till Sverige. Tio dagar med kvalitativa orienteringspass har genomförts i varierad terräng. De flesta träningspassen har genomförts på sanddynorna runt Guardamar, men fyra dagar har även spenderats i bergsterräng men hårt underlag och kraftig kupering.

William Lind har varit ansvarig för upplägget och har fått mycket beröm för det bra upplägget. ”-Det bästa teknikläger för orientering jag någonsin varit på”, summerade klubbens nya löpare Ola Nyberg.

Utöver William och Ola deltog även Anton Östlin, David Andersson, Ewan McCarthy, Martin Nilsson och Jakob Lööf från klubben. Om 2-3 veckor drar de första tävlingarna igång i Sverige och Norden.

Några Bilder från lägret. Fler finns att se på i detta album Malungs OK´s facebooksida.

DSC_3514 DSC_3547 DSC_3704 DSC_3826

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Årsfest 8-9 december

  Andra helgen i december har klubben årlig avslutningshelg med bowling, pizza, skinklopp, prisutdelningar, årsfest med mera. Kontakta kanslist Gunnar för anmälan och mer information.

  Klubbkläder 2024

  Dags för klädbeställning inför 2024. Sista datum för beställning är 10 december. Klubben kommer även fortsättningsvis ha Bagheera som leverantör där vi får bra och snygga klubbkläder till ett mycket [...]

  Elitupptakt i Ludvika

  Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung