Lyckat träningsläger i Alicante

Idag reser deltagarna på klubbens utlandsläger i Alicante tillbaka till Sverige. Tio dagar med kvalitativa orienteringspass har genomförts i varierad terräng. De flesta träningspassen har genomförts på sanddynorna runt Guardamar, men fyra dagar har även spenderats i bergsterräng men hårt underlag och kraftig kupering.

William Lind har varit ansvarig för upplägget och har fått mycket beröm för det bra upplägget. ”-Det bästa teknikläger för orientering jag någonsin varit på”, summerade klubbens nya löpare Ola Nyberg.

Utöver William och Ola deltog även Anton Östlin, David Andersson, Ewan McCarthy, Martin Nilsson och Jakob Lööf från klubben. Om 2-3 veckor drar de första tävlingarna igång i Sverige och Norden.

Några Bilder från lägret. Fler finns att se på i detta album Malungs OK´s facebooksida.

DSC_3514 DSC_3547 DSC_3704 DSC_3826

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung