Thierry Gueorgiou springer 3+3

Världens bästa manliga orienterare under i stort sett hela 2000-talet, Thierry Gueorgiou, meddelade i dagarna att han kommer att springa 3+3 i år. Den främsta anledningen är att Thierry älskar orienteringen i Sälen och söker extra inspiration genom fjällmiljön i sin VM-uppladdning. 

[two_third valign=”top” animation=”none”]

Thierry har flera gånger tidigare besökt Sälenfjällen i sina förberedelser för VM, vilket vi ofta vet brukar sluta i succé för fransmannen. Han kommer att delta vid alla tre tävlingarna och utöver det utnyttja fjällets backar till bonuspass för att träna upp styrkan inför den tuffa terräng som väntar vid VM i Skottland.

Tävlingsledare för 3+3, Karl-Erik Sigfrids, är strålande glad över Thierrys närvaro på tävlingarna och ser det som en ära att världens bästa orienterare väljer just Sälen och Malungs OK´s träningspaket för sina VM-förberedelser. Utöver orienteringsträningen är ett besök på Experiums surfmaskin ”Flowrider” ett givet besöksmål för den 12-faldige världsmästaren i orientering.

En kväll på träningslägret kommer Thierry även att besök Konfirmation Sälen för att ha en kartgenomgång för sommarens konfirmander.

Läs mer om

Tävlingen 3+3 – 26-28 juni 2015

3+3 i Eventor

Träningsläger i Sälenfjällen sommaren 2015

Konfirmation Sälen 2015

[/two_third]

[one_third_last valign=”top” animation=”none”]

TG3

TG2

TG1

[/one_third_last]

[two_third valign=”top” animation=”none”]

[/two_third]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Ny löpare till klubben – Xoel Chamorro García

  Inför säsongen 2024 har Xoel Chamorro García från Nigrán, strax utanför Vigo i Galicien i Spanien, valt att gå med i klubben. Några känner redan igen honom då han var [...]

  Fixa den perfekta julklappen!

  Har du en vän, släkting eller sambo som bara måste få en härlig utmaning att se fram emot? Ge bort en startplats och fixa den perfekta julklappen. Gör såhär: För [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung