Thierry Gueorgiou springer 3+3

Världens bästa manliga orienterare under i stort sett hela 2000-talet, Thierry Gueorgiou, meddelade i dagarna att han kommer att springa 3+3 i år. Den främsta anledningen är att Thierry älskar orienteringen i Sälen och söker extra inspiration genom fjällmiljön i sin VM-uppladdning. 

[two_third valign=”top” animation=”none”]

Thierry har flera gånger tidigare besökt Sälenfjällen i sina förberedelser för VM, vilket vi ofta vet brukar sluta i succé för fransmannen. Han kommer att delta vid alla tre tävlingarna och utöver det utnyttja fjällets backar till bonuspass för att träna upp styrkan inför den tuffa terräng som väntar vid VM i Skottland.

Tävlingsledare för 3+3, Karl-Erik Sigfrids, är strålande glad över Thierrys närvaro på tävlingarna och ser det som en ära att världens bästa orienterare väljer just Sälen och Malungs OK´s träningspaket för sina VM-förberedelser. Utöver orienteringsträningen är ett besök på Experiums surfmaskin ”Flowrider” ett givet besöksmål för den 12-faldige världsmästaren i orientering.

En kväll på träningslägret kommer Thierry även att besök Konfirmation Sälen för att ha en kartgenomgång för sommarens konfirmander.

Läs mer om

Tävlingen 3+3 – 26-28 juni 2015

3+3 i Eventor

Träningsläger i Sälenfjällen sommaren 2015

Konfirmation Sälen 2015

[/two_third]

[one_third_last valign=”top” animation=”none”]

TG3

TG2

TG1

[/one_third_last]

[two_third valign=”top” animation=”none”]

[/two_third]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Kallelse till upptaktsträff

  Du hittar den som PDF här.The post Kallelse till upptaktsträff first appeared on Konfirmation Sälen.

  SM natt med ljuspunkter

  Säsongens sista SM tävling i Norrland avgjordes i Sundsvall med Södra bergets friluftscenter som arena. En arena där mängder av mästerskap i olika sporter arrangerats och med en terräng som [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung