David snabbast på Swedish Leauge-finalen

David gick ut som 5:a inför söndagens jaktstart. Efter en offensiv start var han länge med och slogs om en sammanlagd andraplats. David körde som sagt hårt i början och var tillsammans med Olle Boström loss ett kort tag innan Filip Dahlgren och Jonas Leandersson på nytt fick kontakt med duon efter ett bättre vägval på en långsträcka in mot varvningen. Efter varvningen var tempot ursinnigt och till slut spurtar David in på en fin 5:e plats, endast 40 sekunder bakom Boström som tar andra platsen.

Lite dåligt betalt efter dagens bästa tid kan tyckas, men konkurrensen är stenhård och kanske bättre än någonsin på herrsidan. Dåligt betalt kan man kanske också säga om de 3000 kr som han fick efter 7 stycken hårda lopp men Swedish Leauge är samtidigt ett av få tillfällen att som orienterare tjäna pengar.

Foto: Lars Rönnols

Foto: Lars Rönnols

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Bugrusset blir en kvälls tävling!

  17 Juni går Buggruset i Malung mitt under Dansbandsveckan och i år har vi flyttat starten till kl 18:00 för att deltagarna lättare ska kunna ta del av kvällens späckade [...]

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung