Andra raka etappsegern för William!

William_Lind

Vid O-Ringens andra etapp fortsatte William Lind med sitt segertåg. Efter ytterligare ett bra lopp stod han som segrare, med en marginal på 17 sekunder till Stora Tunas Emil Svensk på andraplats.

Vid den nionde kontrollen var William ikapp gårdagens tvåa, Olle Boström som William sedan hade i ryggen under stora delar av loppet. Mot slutet visade William att formen är på topp inför stundande VM och Boström tvingades släppa. Efter två inledande etappsegrar leder nu William med hela 4:09 minuter inför de tre avslutande etapperna.

För övriga elitlöpare har inledningen varit tuffare. Såväl David som Jakob hade en tuff andra etapp och tappade i totalsammandraget och Anton tvingades kasta in handduken på grund av en öm fot.

Bland övriga klubbmedlemmar kan man efter två etapper hitta följande löpare som placerat sig bland de 10 främsta i sin klass:

– Lars Harkman har haft en fin säsong i H60-klassen och visar även på O-Ringen att han tillhör de absolut starkaste i sin åldersklass. Med en 5:e- och 3:e-plats under de båda inledande dagarna finns han nu på en 4:e-plats i totalsammandraget.

– Thomas Carlsson har haft en stark start i den tuffa H21K-klassen där han efter dag 2 ligger 5:a i totalen.

– Sofie Masapärs har även hon startat starkt och ligger 7:a i D35M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Bugrusset blir en kvälls tävling!

  17 Juni går Buggruset i Malung mitt under Dansbandsveckan och i år har vi flyttat starten till kl 18:00 för att deltagarna lättare ska kunna ta del av kvällens späckade [...]

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung