William Lind är redo för VM-start

William_Lind

Idag är det dags för Malungs OK´s stora VM-hopp, William Lind, att debutera på medeldistans i VM-sammanhang. I skotska ”Darnaway forest” avgörs kampen om medaljerna och där Lind definitivt är en outsider som kan överraska.

Vid senaste världscupdeltävlingen över medeldistans i inledningen av juni månad slutade William tvåa, endast besegrad av den flerfaldige världsmästaren Thierry Gueorgiou. Enligt säkra källor har Williams uppladdning gått helt enligt planen sedan O-Ringen i Borås där han även stod som slutsegrare. Det är med stor spänning Malungs OK följer Williams kamp i skogen i morgon. Från Malungs OK startar även Matjaz Stanfel, Kroatien och Simon Uppill Australien i tävlingen.

Se fighten om VM-medaljerna på SVT1 med start klockan 16:30.

Du kan även följa tävlingen LIVE via VM-organisationens egen hemsida.

Startlista VM Medeldistans 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Bugrusset blir en kvälls tävling!

  17 Juni går Buggruset i Malung mitt under Dansbandsveckan och i år har vi flyttat starten till kl 18:00 för att deltagarna lättare ska kunna ta del av kvällens späckade [...]

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung