William Lind är redo för VM-start

William_Lind

Idag är det dags för Malungs OK´s stora VM-hopp, William Lind, att debutera på medeldistans i VM-sammanhang. I skotska ”Darnaway forest” avgörs kampen om medaljerna och där Lind definitivt är en outsider som kan överraska.

Vid senaste världscupdeltävlingen över medeldistans i inledningen av juni månad slutade William tvåa, endast besegrad av den flerfaldige världsmästaren Thierry Gueorgiou. Enligt säkra källor har Williams uppladdning gått helt enligt planen sedan O-Ringen i Borås där han även stod som slutsegrare. Det är med stor spänning Malungs OK följer Williams kamp i skogen i morgon. Från Malungs OK startar även Matjaz Stanfel, Kroatien och Simon Uppill Australien i tävlingen.

Se fighten om VM-medaljerna på SVT1 med start klockan 16:30.

Du kan även följa tävlingen LIVE via VM-organisationens egen hemsida.

Startlista VM Medeldistans 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Årsfest 8-9 december

  Andra helgen i december har klubben årlig avslutningshelg med bowling, pizza, skinklopp, prisutdelningar, årsfest med mera. Kontakta kanslist Gunnar för anmälan och mer information.

  Klubbkläder 2024

  Dags för klädbeställning inför 2024. Sista datum för beställning är 10 december. Klubben kommer även fortsättningsvis ha Bagheera som leverantör där vi får bra och snygga klubbkläder till ett mycket [...]

  Elitupptakt i Ludvika

  Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung