William 21:a på medeldistansen

Foto: Lars Rönnols

Foto: Lars Rönnols

Vid gårdagens VM över medeldistans slutade William Lind på en 21:a plats. William inledde loppet bra, men hade sedan oturen att tappa sin Sportident-pinne vilket kostade värdefull tid samt att han därefter gjorde två större tidstapp av stressen. Under slutdelen hittade han dock tillbaka till flytet och gjorde en av gårdagens vassaste avslutningar där han plockar in närmare 30 sekunder på slutsegraren Daniel Hubmann under banans sista 15 min.

Ur svensk synvinkel blev medeldistansen ändå en riktig framgång där Annika Billstam och Emma Johansson tog guld respektive brons i damklassen och där Olle Boström tog brons, endast 13 sekunder från segern.

Idag väntar VM-stafetten där William var tänkt att springa den 2:a sträckan i det starka svenska stafettlaget. En lättare förkylning har dock gjort att William avsagt sig platsen till förmån för den formstarka reserven, Olle Boström. Vi önskar William god bättring och hoppas på att få se honom tillbaka på den avslutande långdistansen.

Se stafetterna i SVT1 klockan 14:50-18:00

Länk till VM-arrangörens hemsida

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Kallelse till upptaktsträff

  Du hittar den som PDF här.The post Kallelse till upptaktsträff first appeared on Konfirmation Sälen.

  SM natt med ljuspunkter

  Säsongens sista SM tävling i Norrland avgjordes i Sundsvall med Södra bergets friluftscenter som arena. En arena där mängder av mästerskap i olika sporter arrangerats och med en terräng som [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung