Jakob 7a på Euromeeting Sprinten

Jakob löff

Jakob Lööf är i helgen och tävlar på Euromeeting i Estniska Otepää. Under gårdagens sprint slutade Jakob på en fin 7:e plats i den riktigt tuffa konkurrensen bla flera medaljörer från höstens sm tävlingar. Upp till segrande Timo Sild fattades endast 27 sekunder. Under helgen väntar nu lång- och medeldistanstävling i skogarna kring Otepää. Se resultat här: http://www.woc2017.ee/euromeeting/sprintresults.htm

På lången hade Jakob det lite motigare med en del stora misstag på slutet slutade han 31a. På dagens medel blev det en 22plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FLER NYHETER

START 14:00 PÅ BUGGRUSET

OBS!! Viktig information: Det står felaktigt i vissa infoblad från Dansbandsveckan, att starten för Buggruset är kl 18, imorgon. Detta är fel, starten är kl 14.00 inget annat!

Nytt pris till segrarna i Buggruset

Härliga nyheter, Kläppen Ski Resort går in och sponsrar segrarpris 2 500:-/klass Ska vi få någon som går ner mot de svenska rekorden? Dam 15.04 Herr 13.32 Ska vi få [...]

Anmälan via hemsida stängd

11/7 - 16/7 - Anmälan hos Petterssons 17/7 (Tävlingsdagen) - Anmälan på plats cid start/mål (11:00-13:00) Löpare som ej finns på plats i Malung kan anmäla sig via SMS till [...]