Turkiet en språngbräda mot 10 mila

Under ett 10 dagar långt (22feb-2mars) läger var vi 9 mårdar på plats i Antalya, vi har slipat på våra tekniska färdigheter, vädret bjöd allt som oftast på strålande sol, 20 gradig värme och klarblå himmel.

Lagbild

Lagbild i The hidden city. foto David Andersson

Det hans med hela fyra träningstävlingar där Jakob Lööf tog hem den första i kuperad strandterräng. Det var flera löpare som visade framfötterna bland annat klubbens nyförvärv, tjeckiska landslagslöparen Daniel Hajek som radade upp fina resultat under tävlingarna. Här kan du hitta resultaten.

Lagbild 2

Kart diskussioner efter ett av träningsracen.

 

Rickard

Rickard nöjd efter ett fint medeldistanslopp!

Vi han med flera fina pass bla fyra nattpass, laser ol men lägrets sista dag bjöd kanske på de två bästa passen.

Micro ol i The hidden city. Där vi genomförde en stafett en individuell start samt en jaktstart.

Ludwig

Ludwig imponerade stort och tog hem samtliga lopp. Foto David Andersson

Sista passet körde vi Curling ol (ol intervaller i lag) där det helt enkelt gällde att få till så många ”poängstenar” (löpare) som möjligt en variant som vi säkert kommer köra på fler läger framöver. Det blev en tuff kamp där det inte avgjordes förens på sista metrarna. Efter detta avslutade vi med grillning ute på stranden.

Grillning

Avslutande grill buffe ute på stranden.

På väg hem var samtliga väldigt nöjda efter ett väll genomfört läger där vi både visade att vi är på väg samt förbereda oss inför att vara med i toppen på 10 mila 2016!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Konfan 2024

  Vi får som väntat många frågor om Konfirmationslägret i Sälen 2024. Kul med ett stort intresse. När öppnar ni anmälan är kanske den vanligaste.  Svaret vi kan ge nu är [...]

  Sprintframgångar i Lund

  Efter en lång resa tur och retur Skellefteå på 10-mila vände en liten trupp söderut till Skåne och universitetsstaden Lund för att utmana hela svenska sprinteliten på SM, både individuellt [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung