Information till arrangörer inför Bagheera Fjällmaraton Sälen

DSC_7436På Fjällmaraton Sälens hemsida har vi skapat arrangörssidor där du kan se vilka uppgifter som skall bemannas under helgen och vilka personer som bemannar var. Där finns också information om loppet som det är bra om du som arrangör känner till. Där finns också boendelistor på sidan.  Saknas ditt namn? Kontakta david.andersson@malungsok.se

http://www.fjallmaratonsalen.se/arrangor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung