Lyckad Mox upptakt i helgen!

Det blev snabba förflyttningar av upptakten som i år var planerad att vara i Mohed och Hälsingland. Men på grund av det damp ner 0,5m snö lagom till upptakten slängde vi om upplägget och åkte i stället till Malung.

Vi började med en Labyrint OL på tallheden i Hemus. Bäckman var den ända som tog sig runt och stämplade in på 1h och 40min efter både hög fart och bra navigering.

Väl i Malung stämplade vi in uppe i klubbstugan och åt fin soppa och lyxvåfflor ala Bohman. Vi gick även igenom året som varit vilket kan summeras med en bra bred men utan att riktigt få till toppen där klubbens förstalag gör de bästa stafetterna i modern historia på Jukola 4a (närmast segern i tid på 14år) och 10 Mila (6a bästa placeringen på 13år). Andralaget slår klubbrekord på Smålandskaveln och är även väldigt nära på 10 mila 50e (49a e rekordet ) och Jukola 37a (35a är rekordet). Tredjelaget slår nytt rekord på så väl Jukola och Smålandskaveln.

Lördagsmorgon inledes med musjakt som du kan se valda delar av här:

https://www.instagram.com/p/BNAcC3ejBPl/?taken-by=rillstedt

Fyllda av självförtroendet drog vi sedan ner till bästa gymmet i stan nämligen TRIM där vi körde eget upplägg vilket innefattade allt från Max styrka till VO2 max intervaller på band.

Efter detta var det dags att flytta då klubbstugan var uthyrd fick vi i stället checka in hos Lars på Myckelbynsgästgeveri. Här han vi kolla på lite skidor från Bruksvallarna och fick se Erik Rost åka in på en 66e plats. Sedan var det dags för planering och diskussioner om 2017års säsong, några anslöt på skype eller gav sina synpunkter via FB . Mycket bra diskussioner som jag tror kommer lyfta verksamheten ytterligare ett snäpp.

På kvällen körde vi det beryktade backracet nere från byn upp till toppen av slalombacken där William kunde säkra en knapp seger före Linus och Johan. Resten av kvällen ägnades åt spel och god mat.

Söndagen började vi med Distans över 5 toppar där det blev 2h och 20min allt från väg till djup snöpuls uppför och utför bergen. En fin combo och många nöjda miner kunde ses efter passet.

Efter luch fick vi äntligen besök av ”Guld Hasse” som försökt hälsa på oss inte mindre än fem gånger innan han äntligen lyckades tajma in en tid då vi inte var ute och tränade.. Vi gjorde även lite småjusteringar och sista reflektioner från gårdagens diskussioner.

Sen var det dags med avslutande sprint intervaller, tyvärr var det lite halt men Rickards bana avnjöts ändå av så väl elitlöparna samt några av klubbens ungdomar.

Client error: `GET https://graph.facebook.com/v10.0/instagram_oembed?url=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FBM42j_OjqSs%2F&access_token=EAAG5hzKyxakBAIAwnadpoOtZBvmgwNmUX9Avcs52po0TlxV2EZBkZAT2lZBH6Sb2dCsNgkginV6ZA9bhfPm2CWNqFpjQ1mS0KB0XEZBXIbOL9aXljhnaZC62JaMgKjxpZAle4VVYj2ngqBbj0q7DPrZAHfMLZCC4V2k6Eu0QOPZBIcACHR05YvENI956u0WAIvolf7XMoTtHWIsrPYZBlkkvpVmEQPTbFzmp8UwVwEkYZCdGKqiqTz3VsYao1` resulted in a `400 Bad Request` response:
{"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their pass (truncated…)

Tack alla för en fin och givande helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    FLER NYHETER

    Glad Påsk

    Påsken:Påsken är i antågande, som är en viktig högtid inom kristendomen och alla gudstjänster är speciella. Vi tycker att man ska följa hela skeendet om möjligt så att man förstår [...]

    Ökat intresse för fjällträning

    Fjällmaraton Sälens samarbetspartner Skistar presenterade i dagens pressutskick att flera arrangemang i Sälen ökar i popularitet tack vare det ökade intresset för träning i fjällmiljö. Fjällmaraton Sälen lyfts särskilt fram som ett av de arrangemangen....

    Ny löpare till klubben – Xoel Chamorro García

    Inför säsongen 2024 har Xoel Chamorro García från Nigrán, strax utanför Vigo i Galicien i Spanien, valt att gå med i klubben. Några känner redan igen honom då han var [...]

    FÖLJ OSS

    HITTA TILL OSS

    Malungs OK Skogsmårdarna
    Skolgatan 2
    782 30 Malung