Fysläger i Malung + Ski O Tour

Fysläger:

I helgen var det en bra mårdhelg! Dells var det ett fysläger i Malung där det bjöds på 5st hög kvalitativa pass med bland annat Skid KM där den reagerande mästaren Johan Bäckman försvarade titeln.

skid-km

Uppsnack inför Skid KM

Vår duktige sjukgymnast Linus Bohman höll i en teoretisk och en praktisk genomgång av skadeförbyggande åtgärder.

Vi hade gemensam Bowling och middag för hela klubben med hela 57st personer.

Förutom en massa annan kvalitativ träning med backrace upp för en slalombacke så diskuterades hur vi på bästa sätt ska samarbeta med UK, hur UK ska se ut osv det hela mynnade ut i en enkät som snart finns i vår FB grupp.

Ludwig Ålund summerade lägret så här.
”Fyslägret i Malung gjorde vi till en riktig höjdare! Backrace, finn-bastu, maxstyrka + teoretisk/praktisk genomgång av skadeförbyggande åtgärder, Skid-KM (prolog + sprintstafett), Bowling-KM med 57 pers, skiddistans och avslutningsvis tuffa backintervaller ??
Inser mer och mer hur ovärderligt det är att ha sån här sparring på kvalitetspassen! Har en bra känsla i mitten av grundträningsperioden, bara att fortsätta träna lika smart.”

Vill du också ha bra sparring och utvecklas i vår miljö eller bara vill veta mer, kolla mer här.

https://www.malungsok.se/foreningen/elit/

 

Ski O Tour

Under helgen var dessutom Ski O Tour där klubben hade två Mårdar representerade. Bäst gick det för Erik Rost som slutade 2a i den fina internationella konkurrensen efter bland annat två etappsegrar (varav en ströks pga storm). Martin Hammarberg körde också bra och fick med sig en pallplats på de sex deltävlingarna och slutade 5a och näst bästa svensk.

Resultat hittar du här:

http://compass-zos.ch/resultate/overall_results_sot6_2017.pdf

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Konfan 2024

  Vi får som väntat många frågor om Konfirmationslägret i Sälen 2024. Kul med ett stort intresse. När öppnar ni anmälan är kanske den vanligaste.  Svaret vi kan ge nu är [...]

  Sprintframgångar i Lund

  Efter en lång resa tur och retur Skellefteå på 10-mila vände en liten trupp söderut till Skåne och universitetsstaden Lund för att utmana hela svenska sprinteliten på SM, både individuellt [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung