Madrid lägret

12-24 Mars var 9st mårdar och 2st wannabes (?) på plats i Escorial 45min bilresa norr om Madrid.

Lägret inledes och avslutades i snöblandat regn men snitt dagen bjöd snarare på 15-20 grader och högst ett moln på den annars klarblå himlen. Perfekta ol förhållanden med andra ord!

Vi bodde tillsammans i campingstugor där vi lagade gemensam mat men då det överlag var ganska långa resor till träningarna blev det allt som oftast norsk/ amerikansk inspirerad lunch som helt enkel bestod av mackor, yoghurt och dounats.

Ludvig som i år var ansvarig för träningarna hade styrt upp ett roligt och varierande program i den utmanande terrängen. Han hade dessutom sett till ¨så att vi fick de allra bästa kartorna bla fick vi prov springa 5st tävlingsbanor som kommer gå runt Madrid senare i vår.

madrid

Lagbild strax före vi ska ut och provspringa Spanska lång mästerskapen.

Lägrets spik får Linus Bohman efter att tagit 7an på Rickard Börjessons Urban bana på bästa sätt. Banan gick inne i campingstugans kök. och skapade en hel del känslor och diskussioner.

Resans tur får Jonas Gustavsson efter ett imponerande flyt i Oskar Sandbergs tärningsspel. Spelet som fyllde lägrets dötider till den grad att vi tillslut körde tärningsspel utan tärningar när vi körde bil. Inte helt oväntat van även Jonas den gången.

”Lägrets bästa resultat” går till Johan Bäckman och Daniel Hajek som var bästa mårdar på Martin Kronlund som tävlingarna hette. Johan på Lång och Medel och Daniel på Sprinten. Resultat hittar ni här:

http://www.alabardaorientacion.com/index.php/martin-krolund-2017/

Största bommen går till Johan Nordlund och Jakob Löff som missade planet på vägen hem trots att de var vid incheckningen 15min före att den skulle ha stängt. Oklart varför flygbolaget inte vill ha med dem. (Även William Lind bjöd på en fin uppvisning när han missade 2st plan på en och samma dag på sin europa tour via Italien( Hur det gick till är dock en annan historia).

Anders Hedberg får pris som lägrets fotograf . Han hade med mobilen på så gott som samtliga pass och dessutom sagt något i still med ”Jag åker mest i väg på läger för att visa för dem hemma hur jäkla bra jag har det!”

För ska man summera lägret så hade vi det jäkla bra!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Bugrusset blir en kvälls tävling!

  17 Juni går Buggruset i Malung mitt under Dansbandsveckan och i år har vi flyttat starten till kl 18:00 för att deltagarna lättare ska kunna ta del av kvällens späckade [...]

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung