10 Mila en lång natt!

Då var vårens stafett höjdpunkt avklarad och även om det inte riktigt blev som laget hade hoppats hade vi en fin och utmanande natt precis som vi hade drömt om att 10 Mila i Göteborg skulle erbjuda. Liksom i fjol bjöd banorna upp till jukola nivå och det var endast målportalen som saknades för att det skulle kännas riktigt som ett Jukola.

Vi hade en bra inledning på första laget och halvvägs ut på långa natten såg det ganska bra ut ute i andra klungan tillsammans med lag som Kalevan , Linne och Södertälje men sedan kan man säga att energin tog slut och natten blev lite längre än vi hoppats på. Andra laget passerade efter en lite sämre inledning och det var först på sträcka 8 som vi åter kunde återställa ordningen.

Slutligen slutade vi 49a med förstalaget och 75a med andralaget.

Så kan det vara och vi tar med oss flera bra sträckor:

Johan Nordlund och Erik Rost på sträcka två. Stabilt och bra!

Anton Östlin smyg sprang sträcka tre kan detta vara början på en riktig comeback? Thomas Carlsson var topp 10 på samma sträcka!

Ludvig Ålund går jämnt med täten på sträcka sex!

Johan Bäckman och Jimmy Larsson sprang riktigt bra på sjunde sträckan helt enligt skolboken och de högt ställda förväntningar vi hade på dem innan.

Linus Bohman genomförde sträcka åttonde med bravur trots att det inte handlade om att hänga med som vi spekulerat om i förhand. Även Daniel Nordebo ska ha all heder som på kortvarsel räddade laget genom att hoppa in som reserv.

Jakob Lööf vissade att formen finns där med en fit lopp på sträcka 9!

Tack alla ledare och löpare för en bra helg!

Du kan läsa mer om tävlingen och så småningom kan du troligen även se TV sändningen i efterhand här:

http://www.10mila.se/index.php/sv/nyheter2017

Jukola nästa!

hq720

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Vad hände på långa natten?

    • En ordentlig väggning.

FLER NYHETER

Ny löpare till klubben – Xoel Chamorro García

Inför säsongen 2024 har Xoel Chamorro García från Nigrán, strax utanför Vigo i Galicien i Spanien, valt att gå med i klubben. Några känner redan igen honom då han var [...]

Fixa den perfekta julklappen!

Har du en vän, släkting eller sambo som bara måste få en härlig utmaning att se fram emot? Ge bort en startplats och fixa den perfekta julklappen. Gör såhär: För [...]

FÖLJ OSS

HITTA TILL OSS

Malungs OK Skogsmårdarna
Skolgatan 2
782 30 Malung