3 Mårdar på Världscupen i Skid O

Oskar Sandberg blev glädjande uttagen att representera Sverige på världscuppremiären i finska Ylläs efter starkt test race veckan före.  Tyvärr slutade det där då han fick ont i halsen dagen före premiären. Men det kommer nya chanser för den lovande multitalangen.

Våra två lite mer rutinerade åkare Martin Hammarberg och Erik Rost åkte bättre och bättre ju fler lopp de fick.

Erik slutade 8a, 5a och 4a Martin 10a ,7a och fick i den avslutande långdistansen gå upp på pallen för andra gången i karriären. Skoj! Det var väldigt tight tävlingar med små tidsavstånd. Väldigt imponerande av Falun bon Andrej Lamov som lyckades ta hem samtliga lopp.

Herrar långdistans.
1) Andrej Lamov, Ryssland, 1.40.23, 2) Gion Schnyder, Schweiz, +0.35, 3) Martin Hammarberg, Sverige, +0.44, 4) Erik Rost, Sverige  +1.02.

Postad i:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *