SM Ultralång

I helgen var det dags för årets sista SM-tävling – Ultralång! Malung ställde upp med 5 löpare i H21-klassen och de ställdes inför en bana som mätte 22,6 kilometer fågelvägen. Banläggaren som strängat klurigheterna var även det en mård i form av Mattias ”Vagnis” Karlsson.

Bäst för dagen lyckades Oskar Sandberg då han knep säsongens andra 18e plats på årets SM-tävlingar. Oskar slutade dryga 22 minuter efter dagens segrare Gustav Bergman. Övriga Malungsplaceringar var Filip Wadsten 26a, Johan Nordlund 31a och Linus Bohman 36a. William Lind låg bra med efter banans första av två varvningar där han varvade som ledare men missade en del på andra slingan och kände sig inte i slag. William valde därför att kliva av ute på tredje varvet.

Här kan du se alla resultat i sin helhet.

Här kan du se den utmaning som löparna ställdas inför.

Här kan du se två bilder från terrängen löparna ställdes inför.

 

Om två veckor är det årsfest och elitupptakt i Malung där vi har chansen att summera och utvärdera årets säsong. Samtidigt tar vi i klubben avstamp mot vinterträningen och säsongen 2019!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Kallelse till upptaktsträff

  Du hittar den som PDF här.The post Kallelse till upptaktsträff first appeared on Konfirmation Sälen.

  SM natt med ljuspunkter

  Säsongens sista SM tävling i Norrland avgjordes i Sundsvall med Södra bergets friluftscenter som arena. En arena där mängder av mästerskap i olika sporter arrangerats och med en terräng som [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung