Två nya mårdar från Tjeckien

Vi fortsätter att presentera spännande medlemmar i den stora mårdfamiljen.

Denna gången är det två Tjeckiska tjejer. Magdalena Čermáková är tillsammans med vår vän Daniel Hajek och satsar främst på stafetterna.

Vendula Horčičková kommer närmast ifrån Södertälje Nykvarn och satsar hårt emot VM där hon hoppas att slå sin 8e placering som hon har som bäst sedan tidigare. Nedan kommer en kort presentation från tjejerna.

Hello, my name is Magdalena and I live in Brno, Czech Republic.

I´m coming to MOKS from Nydalens SK, where I used to run last two years. I’m finishing my master degree in Environmental studies next semester. Besides orienteering I enjoy hiking and cross-country skiing. I love chocolate, coffee and I’m sure I make the best apricot jam ever But I have one important question – what does the Skogsmård say? Looking forward!

Hi. My name is Vendula and I come from Czech Reublic.

Orienteering’s been my passion since the age of 6. Beside that I used to row or play piano. Nowdays I spent most of my time on training or at school. I study psychology at Masaryk University in Brno, the second largest city in Czech Republic. I’m truly looking forward to meet you all and have fun together!

Vi hälsar därmed Magdalena och Vandula välkomna till Malungs OK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Bugrusset blir en kvälls tävling!

  17 Juni går Buggruset i Malung mitt under Dansbandsveckan och i år har vi flyttat starten till kl 18:00 för att deltagarna lättare ska kunna ta del av kvällens späckade [...]

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung