VM i Norge

Årets absoluta orienteringshöjdpunkt drar i gång nu till veckan tävlingen där världens bästa orienterare ska koras går som bekant av stapeln i Norge och Östfold. Jag är helt säker på att det kommer bli en häftig fest och jag räknar med att den svenska truppen levererar mycket fina resultat. Mitt tipp är minst en svensk medalj/distans och klass. Det är inte så lätt men det har sett mycket bra ut inför. Vi har ju även en del MOXare att heja på i form av Manuel Horta Portugal och Vendula Horcickova Tjeckien.

VM laddad trots lite problem med ryggen det sista ser Manuel fram emot VM.

För den som vill få lite inspiration så har Norge gjort en liten serie på deras förberedelser inför hemma VM du hittar ett av avsnitten här: https://www.youtube.com/watch?v=oiDAD-Fjdew

Här kan du följa TV sändningarna på VM https://www.svt.se/sport/orientering/guide-sa-ser-du-orienterings-vm-i-svt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Årsfest 8-9 december

  Andra helgen i december har klubben årlig avslutningshelg med bowling, pizza, skinklopp, prisutdelningar, årsfest med mera. Kontakta kanslist Gunnar för anmälan och mer information.

  Klubbkläder 2024

  Dags för klädbeställning inför 2024. Sista datum för beställning är 10 december. Klubben kommer även fortsättningsvis ha Bagheera som leverantör där vi får bra och snygga klubbkläder till ett mycket [...]

  Elitupptakt i Ludvika

  Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung