Burgohondo läger

Det närmar sig säsongspremiär och mårdflocken har varit i Spanien, närmare bestämt Burgohondo utanför Madrid för att återuppliva sina orienteringsrutiner igen. Vi var totalt 17st mårdar som var med där under delar av det totalt 11 dagar långa lägret.

Förutom utmanande terräng och många spikade kontroller kryddades lägret bland annat med fin bergslöpning, ett inspirerande MOX-talk om ”Team spirit” av Jennie, tekniksnack med Ludvig och en mäktig microsprint av Joel. 10 goa träningsdagar som gav lika mycket rivsår som mersmak! Vi fick fin sparring av Finska klubben Kove på några av passen och från dessa att döma ser det ut som att Mårdarna skött vinterträningen på ett bra sätt. Bra boende på löpavstånd till flera olika kartor gav maximalt med tid för återhämtning, tror att det sågs på alla nya bond filmer under lägret…

Johan och Dag bråtas emot vegetationen.

Lagbild på de som var kvar under sista dagen. Strax före ol intervallerna. 

Väg löp med Albin och Filip.

John förbereder sig emot en spännande ol säsong. Han gjorde ju halvmaran i Barcelona på 1:05:27 (30:22 efter 10km) för någon vecka sedan.

Sprint bana i Burgohondo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Årsfest 8-9 december

  Andra helgen i december har klubben årlig avslutningshelg med bowling, pizza, skinklopp, prisutdelningar, årsfest med mera. Kontakta kanslist Gunnar för anmälan och mer information.

  Klubbkläder 2024

  Dags för klädbeställning inför 2024. Sista datum för beställning är 10 december. Klubben kommer även fortsättningsvis ha Bagheera som leverantör där vi får bra och snygga klubbkläder till ett mycket [...]

  Elitupptakt i Ludvika

  Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung