Oskar imponerade på buggruset

V 29…..Buggruset??‍♂️?‍♀️….ja…. faktiskt, om än i lite annorlunda tappning,  då banan var öppen mellan 11-17  för ”allmänheten”  och man via ett elektroniskt chip fick sin tid noterad.
Dagen avslutades sedan kl 18 med ett ”elitlopp” med ca 30 löpare.
Det blev ett riktigt bra lopp, och aldrig har toppen varit så bred på Buggruset och grymt bra tider i toppen, där bäste Jeppe Lundberg vann på 14.44 knappt före Oskar Sandberg för Malungs OK som var klart under 15min på den 5km långa banan.
Och i damklassen övertygade Lovisa Modig åter igen med finfina 17.13! Tack alla deltagare och arrangörer !
Foto: Gunnar Matsson
Länk till resultat,
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Årsfest 8-9 december

  Andra helgen i december har klubben årlig avslutningshelg med bowling, pizza, skinklopp, prisutdelningar, årsfest med mera. Kontakta kanslist Gunnar för anmälan och mer information.

  Klubbkläder 2024

  Dags för klädbeställning inför 2024. Sista datum för beställning är 10 december. Klubben kommer även fortsättningsvis ha Bagheera som leverantör där vi får bra och snygga klubbkläder till ett mycket [...]

  Elitupptakt i Ludvika

  Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung