Elitupptakt inför 2021

Efter en konstig säsong 2020 tar nu elittruppen sikte mot 2021. Som ett steg i att snart kicka igång vinterträningen anordnades ett upptaktsläger i Klockhammar några kilometer norr om Örebro. Utöver grymt fina orienteringsträningar diskuterades planering och målsättning inför nästa år.

Under helgen bodde löparna i OK Alfernas klubbstuga och samtliga av helgens träningar var precis utanför dörren. Efter ankomst fredag kväll var det natt-OL-intervaller på programmet. 4 gånger ca 2km i samma terräng som finalen under Lång-SM 2017. Träningen kan summeras med att 10-Mila 2022 i Ånnaboda minst sagt kan bli tufft.

Lördagen bjöd på gafflad medeldistans nedför sluttningen vid Ullavi Klint och individuell Natt-OL på Uggleberget. Mellan träningarna följdes malungslöparna som sprang terräng-SM och planeringen inför 2021 diskuterades. Efter kvällens nattorientering stod bastu och tacos på menyn.

Efter att ha fått tillbaka en timmas sömn under söndag morgon var det dags för 17 km momentbana som lägrets sista pass.  Efter träningen var det många slitna ”kilsbergsben” som stapplade tillbaka till bilarna innan avfärd hemåt.

Stort tack till Rickard för ett fint planerat läger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Kallelse till upptaktsträff

  Du hittar den som PDF här.The post Kallelse till upptaktsträff first appeared on Konfirmation Sälen.

  SM natt med ljuspunkter

  Säsongens sista SM tävling i Norrland avgjordes i Sundsvall med Södra bergets friluftscenter som arena. En arena där mängder av mästerskap i olika sporter arrangerats och med en terräng som [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung