Klas ”Revenger” Dalberg lämnar klubben som elitcoach.

Stort tack för din enorma insats i klubben Klas!

Klas Dalberg har sedan hösten 2017 lagt ner oerhört mycket av sin tid i klubbens elitverksamhet där han har varit elitcoach, del av herr UK och elitkommittén.  Det har varit en spännande tid i klubbens verksamhet där vi kan konstatera att vi har stärkt organisationen inte minst på ledarsidan där vi idag trots Klas avslut nu står starkare än vad vi gjorde när Klas klev in i klubben.

Klas var en av de ledande i vår stafett taktik som innebar – en kontroll i taget med 95 % av maxfart – som redan på 10Mila visade sig vara ett framgångsrecept där förstalaget så länge som på sträcka 7 var med om medaljstriden.

Johan Nordlund i tätt gruppen på 10Mila 2018

Jag personligen kommer aldrig glömma Jukola 2018 där en trött Klas Dalberg mötte oss med tårar i ögonen efter en händelserik stafett där vi var lite stolpe ut från att nå våra högt uppsatta mål där det egentligen var en snöplig felstämpling som hindrade men det blev en hedrande 9e plats för första laget och andralaget på en inofficiell 43e plats.

Förstalaget sprang till sig en 9e plats på Jukola 2018. Fjärde bästa svenska lag. Foto: Kimmo Hirvonen

Vi håller just nu på att omorganisera klubbens verksamhet där det redan nu är klart att Jimmy Birklin går in i elitkommittén. Jimmy som var extremt involverad i klubben under och efter sin elitkarriär har under några år lagt mer tid på sin familj och jobb men har nu under hösten växlat upp sitt engagemang rejält så även om vi förlorat en stark eldsjäl så är vi inte oroliga för verksamheten, tvärtom tror vi att klubben kommer gå stärkta genom det här.

Klubbens individuella Världsmästare har växlat upp sitt engagemang i klubben under hösten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung