Fysläger på distans 22-24 januari

Januarilägret som vanligtvis infinner sig på hemmaplan i Malung och Byråsen, fick i år bli en distansvariant via nätet på grund av rådande pandemi. 

Linus Bohman och Rickard Börjesson hade satt ihop ett tufft program med träningar och TEAMS-möten anpassade så att alla kunde vara med oavsett var man befann sig i landet. För den större delen av truppen som bor i Falun genomfördes träningar tillsammans med ett backrace på fredagskvällen med flera vassa insatser och snabba tider. Snabbast för kvällen var Johanna och Oskar. Lördagen fortsatte med stigdistans (läs snöpuls) på förmiddagen i Stångtjärn, och med MOX-hornet Championship i skidorientering på kvällen. Martin Hammarberg skulle inte bara ta hem segern på Skid-O-tävlingen, utan även frågesportstävlingen ”UR Spår med Bohman & Zaltarn” som genomfördes senare på kvällen, mycket starkt av Hammarberg.

Lägret avslutades på söndagen med träning och prisutdelning av helgutmaningen som alla deltagare fått i uppgift att klura på sedan fredagens invigningsceremoni. Utmaningen var att skapa den snyggaste skogsmården, helt tolkningsfritt. Nedan här syns några bidrag. Vilken tycker du skulle vinna?

Ludvigs snö-skogsmård vann omröstningen om snyggaste bidrag med god marginal. 

Fler bidrag i tävlingen.

Backrace fredag kväll.

Snöpuls lördag förmiddag.

Skidorientering lördag kväll.

Energipaus under söndagens avslutande långpass.

Om någon vecka är det dags för nästa samling, då i Åhus och förhoppningsvis barmark.

 

/Rickard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Ny löpare till klubben – Xoel Chamorro García

  Inför säsongen 2024 har Xoel Chamorro García från Nigrán, strax utanför Vigo i Galicien i Spanien, valt att gå med i klubben. Några känner redan igen honom då han var [...]

  Fixa den perfekta julklappen!

  Har du en vän, släkting eller sambo som bara måste få en härlig utmaning att se fram emot? Ge bort en startplats och fixa den perfekta julklappen. Gör såhär: För [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung