Världscuptester i Idre

I måndags sprang 6 malungslöpare det första, av två tester, inför sommarens världscuptävlingar i Idre. En medeldistans i sluttningen mellan Nipfjällsstugan och Städjan gav deltagarna en tuff utmaning att ta sig an både tekniskt och fysiskt.

Bäst av klubbens löpare under dagen var Jennie Börjesson-Eriksson som sprang in på en 11e plats. Av herrarna lyckades Oskar Sandberg bäst på en 26e plats, strax före Johan Bäckman på en 28e. Vann gjorde Kårelöparna Lisa Risby och Eskil Kinneberg.

Herrarnas medeldistans under söndagen.

På onsdag går nästa testtävling, då långdistans på Idre Fjäll. Efter onsdagens resultat och resultaten under VM kommer Sveriges trupp att presenteras. Då löparna som är uttagna att springa skogsdistanser på VM (däribland William) även är förhandsuttagna har Malungs OK minst en löpare representerad i Idre 12-15 augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Årsfest 8-9 december

  Andra helgen i december har klubben årlig avslutningshelg med bowling, pizza, skinklopp, prisutdelningar, årsfest med mera. Kontakta kanslist Gunnar för anmälan och mer information.

  Klubbkläder 2024

  Dags för klädbeställning inför 2024. Sista datum för beställning är 10 december. Klubben kommer även fortsättningsvis ha Bagheera som leverantör där vi får bra och snygga klubbkläder till ett mycket [...]

  Elitupptakt i Ludvika

  Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung