Världscuptester i Idre

I måndags sprang 6 malungslöpare det första, av två tester, inför sommarens världscuptävlingar i Idre. En medeldistans i sluttningen mellan Nipfjällsstugan och Städjan gav deltagarna en tuff utmaning att ta sig an både tekniskt och fysiskt.

Bäst av klubbens löpare under dagen var Jennie Börjesson-Eriksson som sprang in på en 11e plats. Av herrarna lyckades Oskar Sandberg bäst på en 26e plats, strax före Johan Bäckman på en 28e. Vann gjorde Kårelöparna Lisa Risby och Eskil Kinneberg.

Herrarnas medeldistans under söndagen.

På onsdag går nästa testtävling, då långdistans på Idre Fjäll. Efter onsdagens resultat och resultaten under VM kommer Sveriges trupp att presenteras. Då löparna som är uttagna att springa skogsdistanser på VM (däribland William) även är förhandsuttagna har Malungs OK minst en löpare representerad i Idre 12-15 augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung