Välkommen Stina Nilsson!

Inför en spännande orienteringshöst förstärks Malungs damlag av Stina Nilsson från moderklubben Umeå OK. Stina har många fina juniormeriter och efter några år med stort fokus på sina läkarstudier har hon nu fått en nytändning.

Jag har sedan en tid tillbaka varit med på klubbens träningar och ser fram emot att fortsätta träna och tävla tillsammans med mina befintliga och nya vänner

I Falun jobbar Stina som läkare sedan ett år tillbaka och ska strax inleda en tvåårig AT-tjänst på lasarettet. Stina har även fått sällskap i Falun av sin storasyster Sofia (sambo med Anton Östlin), så därmed har systrarna Nilsson återförenats i samma stad. 

Vad ser du mest fram emot i nya klubben?

”Utöver de stora stafetterna och individuella tävlingarna ser jag främst fram emot att springa och bidra på de mindre stafetterna. Detta blir även en nytändning för mig där jag siktar på att få till en regelbundenhet med mitt tränande och tävlande som förhoppningsvis leder till förbättrade prestationer”

Vi känner Stina som en flitig och målmedveten orienterare, samtidigt som hon är en skicklig kartläsare. Stina själv beskriver sig som en orienterare som gillar kurvbild och att läsa på detaljer, hellre många och tydliga detaljer än få och diffusa. Vi är övertygade om att Stinas orienteringstekniska kvalitéer och kämpaglöd kommer tillföra mycket till klubben, och det ska bli spännande att få följa och stötta henne i den fortsatta utvecklingen.

Vad önskar du mest av sommaren?

Jag ser fram emot semestern och då blir det en sväng till fjällen för att insupa en del av Sveriges mest rogivande platser. Jag har inte något speciellt inplanerat utan det blir att ta dagen lite som den kommer. Högst troligt är att det även blir en traditionsenlig resa till västkusten”, avslutar Stina.

Vi hälsar Stina hjärtligt välkommen i gänget och ser fram emot många roliga möten på träningar, tävlingar och läger framöver.

Foto: Sofia Nilsson

Text: Ludvig Åhlund (Damcoach)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Bugrusset blir en kvälls tävling!

  17 Juni går Buggruset i Malung mitt under Dansbandsveckan och i år har vi flyttat starten till kl 18:00 för att deltagarna lättare ska kunna ta del av kvällens späckade [...]

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung