Träningsdag i Rörbäcksnäs & läger i Byråsen för ungdomarna

Förra veckan mellan onsdagen och torsdagen anordnades det ungdomsläger hemma i Malung. Mårdarna bjöds upp till sprint i både dansbandsparken och i centrum på förmiddagen med pizza och bad i Bullsjön efteråt. Kan det bli en så mycket bättre kombo än det. Orientering, pizza och bad!? Det hade väl eventuellt varit lite mer av den goda sportdryck som undertecknad släpade med sig.

Efter pizza och bad började vandringen mot Byråsen. Ungdomarna fick ett antal uppdrag att slutföra när de nått klubbstugan och de gjorde de med bravur. Hejaramsa, stå på händer, ta en lagbild med en groda, göra en dans var några av uppdragen som ungdomarna löste med extra finess!

Under kvällen lagade ungdomarna en mycket god tacos och dessert med hallonmouse och chokladpudding. Det tävlades i ”med andra ord och charader” där vårt lag (ledarens) lag gick förlorad ur striden efter att Markus gjort en strålande imitation av en GIPHY (GIF) som motståndarnas lag lyckades klara av! För de som inte vet vad en GIF är är det en rörlig bild som kan sändas som ett meddelande. Innan mårdarna gick och lade sig såg de på superhjältefilm, Spindelmannen.
Lägret avslutades på torsdagen med fotbollsbrännboll, Keps-OL och korvgrillning uppe i Byråsen.

Träningsdag i Rörbäcksnäs har även hunnits med. En medeldistans på förmiddagen och en sprint på eftermiddagen. Tror alla hundratals mountainbikes-cyklister blev rejält avundsjuka och sugna på orientering efter sett de snabba ungdomarna som svepte för dem i skogen och på stigarna i den fantastiska fina terrängen.

Med ett ord kan jag som ledare summera lägret och träningsdagen med ”Ma chérie”. Bättre mårdar finns knappast, de är väldigt sällsynta och det är väldigt bra tillsammans i flock! Snart är det nya äventyr och jag hoppas även ni får tillfälle att se dem. För jag längtar redan! Låttips: Hov1 – Ma chérie

/ John

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung