Dags för årets 3+3

I helgen är det klubbens årliga arrangemang 3+3. I år går tävlingarna vid Högfjällshotellet med ”ordinarie program” efter två års anpassningar på grund av corona. Medeldistans fredag, långdistans lördag och medeldistans söndag är det som deltagarna bjuds på. I år är första gången tävlingen har ett anmälningstak (på grund av att minska markslitaget) och de 1200 platser som fanns tillgängliga fylldes för flera veckor sedan.

Stora och starka startfält finns på plats i både elit- och ungdomsklasser. I H21 Elit finns den flerfaldiga VM-medaljören Magne Dähli (Haldens SK) till start och utmanas kanske främst av Filip Dahlgren från Hagaby. Finländske Otto Simosas samt moralöparna Roman Ryapolov och Konstantin Serebryanitskii är även de förväntade toppnamn.

I D21 Elit är Lovisa Persson (Tisaren) ett namn som förväntas komma högt i sammanlagda resultatet men hon kommer garanterat att utmanas två av etapperna då Emma Johansson (Domnarvet) och Frida Vikström (Sundsvall) båda är anmälda till medeldistanserna fredag och söndag.

På Lördagen har DH14 och DH16 Dalacup där flera av nuvarande löpare i sammanlagda toppen kommer till start. Helgens största klasser är som vanligt DH16 där 3+3 avslutar ett tre veckor långt konfirmationsläger med totalt 70 konfirmander.

HÄR går det att hitta all information om tävlingarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Bugrusset blir en kvälls tävling!

  17 Juni går Buggruset i Malung mitt under Dansbandsveckan och i år har vi flyttat starten till kl 18:00 för att deltagarna lättare ska kunna ta del av kvällens späckade [...]

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung