Dags för årets 3+3

I helgen är det klubbens årliga arrangemang 3+3. I år går tävlingarna vid Högfjällshotellet med ”ordinarie program” efter två års anpassningar på grund av corona. Medeldistans fredag, långdistans lördag och medeldistans söndag är det som deltagarna bjuds på. I år är första gången tävlingen har ett anmälningstak (på grund av att minska markslitaget) och de 1200 platser som fanns tillgängliga fylldes för flera veckor sedan.

Stora och starka startfält finns på plats i både elit- och ungdomsklasser. I H21 Elit finns den flerfaldiga VM-medaljören Magne Dähli (Haldens SK) till start och utmanas kanske främst av Filip Dahlgren från Hagaby. Finländske Otto Simosas samt moralöparna Roman Ryapolov och Konstantin Serebryanitskii är även de förväntade toppnamn.

I D21 Elit är Lovisa Persson (Tisaren) ett namn som förväntas komma högt i sammanlagda resultatet men hon kommer garanterat att utmanas två av etapperna då Emma Johansson (Domnarvet) och Frida Vikström (Sundsvall) båda är anmälda till medeldistanserna fredag och söndag.

På Lördagen har DH14 och DH16 Dalacup där flera av nuvarande löpare i sammanlagda toppen kommer till start. Helgens största klasser är som vanligt DH16 där 3+3 avslutar ett tre veckor långt konfirmationsläger med totalt 70 konfirmander.

HÄR går det att hitta all information om tävlingarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Ny löpare till klubben – Xoel Chamorro García

  Inför säsongen 2024 har Xoel Chamorro García från Nigrán, strax utanför Vigo i Galicien i Spanien, valt att gå med i klubben. Några känner redan igen honom då han var [...]

  Fixa den perfekta julklappen!

  Har du en vän, släkting eller sambo som bara måste få en härlig utmaning att se fram emot? Ge bort en startplats och fixa den perfekta julklappen. Gör såhär: För [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung