Fina prestationer men lite stolpe ut på Jukola/Venla

För snart två veckor sedan var detta gäng i Finland och försvarade klubbens färger.

Det var många riktigt vassa prestationer och för att lyfta upp en lite extra så imponerade Johanna Börjesson lite extra genom att på sista sträckan spurt slå den flerfaldiga världsmästarinan Helena Bergman och föra in första laget på en fin 28e plats endast 4platser högre än i fjol anda laget slutade på en 127plats.

På herrsidan så stämplade tyvärr förstalaget fel men visade förutom det på en hög nivå med rakt igenom stabila stafettinsatser som hade fört laget till en fin placering om det inte var för.. Andra laget slutade på en 57plats av drygt 1500 startande lag. Vi knyter näven och laddar tillsammans framåt!

Mer om tävlingen kan du läsa här.

Postad i:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *