24a på 25manna – nytt klubbrekord!

Efter en lyckad helg vid Visättra Sportcentrum utanför Flemingsberg fick klubben med sig två fina placeringar hem från 25-manna. Förstalaget blev 24a, och andralaget (med viss hjälp av Korsnäs) blev 120e.

Stafetten utvecklade sig i positiv riktning under hela dagen för båda lagen där fina prestationer avlöste varandra. Faktum är att vi under sträcka 5-23 tog in över två minuter på täten. Ut på sistasträckan fanns häng på topp 25 med 3 minuter upp till Linköping, Eksjö och Skogshjortarna. Efter en spännande avslutning kunde Oskar spurta in klubben till nytt klubbrekord.

HÄR finns fullständiga resultat från tävlingen.

Nedan finns även en video från klubbens löpare Hugo.

Postad i:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *