Välkomna till klubben Daniel & Sara!

För den uppmärksamme har två nya namn dykt upp i resultatlistorna representerandes Malungs OK nu i sommar. Daniel Nilsson och Sara Rönnby är från och med 1 juli nya medlemmar i föreningen – något som är mycket glädjande! Tävlingspremiären i den blå-vit-röda dressen gjordes under Tjust 2-dagars för två veckor sedan, men både Daniel och Sara har gästspelat på klubbens träningar under en längre tid. Vi har tagit tempen på våra nya löpare.

Daniel Nilsson och Sara Rönnby – berätta lite kort om er själva och hur det kommer sig att ni väljer att springa för Malungs OK?

Vi flyttade från Linköping till Högbo i Falun för 3 år sedan och har trivts väldigt bra i staden och Dalarna. Daniel jobbar som systemutvecklare på Triona i Borlänge och Sara som läkare på ortopediska kliniken i Falun. Daniel har tidigare tävlat i orientering medan Sara framförallt har en bakgrund som medeldistanslöpare. Det senaste året har vi börjat vara med på flera av Malungs träningar i Falun och nu ser vi fram emot att också börja representera klubben på tävlingar.

Tävlingspremiären är gjord med både Tjust 2-dagars, Gotlands 3-dagars och O-ringen nästa vecka – är det här nya standarden för hur många tävlingar ni kommer springa i Malungs-dressen?

Ja vi har haft en orienteringsfylld semester. Härnäst blir det O-ringen i Åre och veckan efter ska vi åka upp till Riksgränsen för att springa tvådagars fjällorientering. Så det ser bra ut med att hålla det intensiva tävlandet som standard framöver.

Hur ser planen/ambitionerna ut nu under hösten och kommande år?

Vi planerar att springa några lokala tävlingar i Dalarna under hösten och även vara med på några SM-tävlingar. Till kommande år hoppas vi kunna fortsätta springa tävlingar och uppleva mycket genom orienteringen. Dessutom ser vi fram emot att vara en del av Malung och representera klubben i stafetter.

Vad har ni för förväntningar på er tid i Malungs OK?

Vi ser fram emot att vara med i en klubb och delta i klubbens aktiviteter. Allt ifrån träningar hemma i Falun till att hjälpa till på klubbens arrangemang och åka på läger och tävlingar.

Daniel hoppas på att kunna träna lite mer och bättre för att utvecklas som orienterare medan Sara ser fram emot att komma in i orientering och börja representera en orienteringsklubb.

Vi önskar Daniel och Sara varmt välkomna till klubben!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Bugrusset blir en kvälls tävling!

  17 Juni går Buggruset i Malung mitt under Dansbandsveckan och i år har vi flyttat starten till kl 18:00 för att deltagarna lättare ska kunna ta del av kvällens späckade [...]

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung