DM mästare

DM guld och silver på herr stafetten.

Plac 1, 🥇 (bakre raden) och plac 2, 🥈(främre raden)i H17- på dagens DM stafett. Stort grattis till medaljerna!

DM stafetten gick av stapeln i Gustavs och två Malungs lag stod på startlinjen. Sex glada grabbar sken i kapp med solen och stod för rakt igenom stabila insatser. Det resulterade i guld och silver före IFK Moras lag på brons plats.

”Det tog 33år att få ett guld på Dalarnas DM” Sa en nöjd Rickard Börjesson

Mycket glädjande att se Johan Bäckman tillbaka i skogen efter ett långt skadeuppehåll där han varit borta nästan två år. Johan som var näst snabbast på sträckorna endast slagen av Jesper Svensk för Stora Tuna. Duon stod även för de snabbaste tiderna på Medel DM dagen innan vilket lovar väldigt gott inför nästa år. En sådan klass löpare som Johan är en viktig stomme för våra lag.

Även Johanna Börjesson tog ett DM guld i helgen där hon vann en tätt sekund strid med 3sekunders marginal före Stora Tunas Magdalena Olssson som har kommit tillbaka snabbt och starkt efter barnafödande.

Under helgen var det även Lidingöloppet och John Börjesson stod kanske för den bästa insatsen där han sprang in på en tredje plats i 15km klassen på en tid strax över 48min. Han var strax efter en annan orienterare och falubo Max Peter Bejmer som till vardags representerar IFK Göteborg i orienterings sammanhang. Även bröderna Lilleström stod för bra insatser på den långa banan där Albin var 23a strax under 1:50 och Hugo 28 på strax över 1:51.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Bra löpt gubbar!

FLER NYHETER

Årsfest 8-9 december

Andra helgen i december har klubben årlig avslutningshelg med bowling, pizza, skinklopp, prisutdelningar, årsfest med mera. Kontakta kanslist Gunnar för anmälan och mer information.

Klubbkläder 2024

Dags för klädbeställning inför 2024. Sista datum för beställning är 10 december. Klubben kommer även fortsättningsvis ha Bagheera som leverantör där vi får bra och snygga klubbkläder till ett mycket [...]

Elitupptakt i Ludvika

Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. [...]

FÖLJ OSS

HITTA TILL OSS

Malungs OK Skogsmårdarna
Skolgatan 2
782 30 Malung