Elitupptakt i Ludvika

Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. Många spännande aktiviteter att se fram emot och höga ambitioner sattes upp.

Totalt 18 aktiva och elitledare Jimmy fanns på plats under helgen och ett förväntansfull trupp inleder nu vinterträningen inför 2024 års stora gemensamma mål 10-Mila, Jukola och den nystartade svenska stafettligan.

Nedan finns ett par bilder från helgen.

Nattmasstart på nyritad karta och tufft område vid Lövåsen.

Tuff bana och fin terräng!

Starten. 12 herrar iväg. Damerna fick lite försprång.

Nattmedel utanför Smedjebacken. Är K15 en av de svåraste kontroller som någonsin tagits?

Sprintförmiddag inne i Ludvika. Kval + Final.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Årsfest 8-9 december

  Andra helgen i december har klubben årlig avslutningshelg med bowling, pizza, skinklopp, prisutdelningar, årsfest med mera. Kontakta kanslist Gunnar för anmälan och mer information.

  Klubbkläder 2024

  Dags för klädbeställning inför 2024. Sista datum för beställning är 10 december. Klubben kommer även fortsättningsvis ha Bagheera som leverantör där vi får bra och snygga klubbkläder till ett mycket [...]

  Elitupptakt i Ludvika

  Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung