Teknikträningar i Malung

Denna vecka startar vi upp med teknikträningar i Malung. Tisdagar klockan 18:00. Plats och instruktioner till träningen skrivs på Facebooksidan samt klotterplanket på hemsidan. För de som inte har möjlighet att springa träningen på tisdagar kommer det finnas kartor i brevlådan vid anslagstavlan. (I undantag för denna tisdag (v.17) då kartor ligger i en påse på vägbomen Vimyrsvägen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Stafettligan #4 i Ånnaboda

  Under Kristihimmelfärds-helgen sprang våra löpare tre tuffa tävlingar i Kilsbergen strax utanför Örebro. Helgen inleddes med en medel följt av en långdistans och avslutades med den fjärde deltävlingen av Stafettligan. [...]

  10 Mila Nynäshamn

  Under helgens 10-mila levererade våra löpare många riktigt fina lopp och prestationer. 🌟 Herrlag 1 sprang extra bra och slog till med bästa resultatet på 8 år och slutade slutligen 13e endast [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung