Läger i Sälen

I helgen hade klubbens ungdomar läger i Sälen, i stort sätt alla aktiva ungdomsfamiljer i klubben fans representerade. ??‍♂️ Självklart stod mossfotboll på schemat som en av träningarna! Om det var ledarlaget eller ungdomslaget som vann är ännu oklart… ? Glada mårdar var det oavsett!

Självklart sprangs det en del orientering också på våra träningspaket.

V30 arrangerar även elit gänget ett mängdläger i Sälen. Det blir en stafett träning i Malung som inleder lägret tillsammans med klubbens ungdomar. Oskar Sandberg håller i trådarna och det blir många nice träningar där vi nyttjar så väl träningspaketen som några nya träningar planerade av olika elitlöpare i klubben. En dag hälsar vi på Linus i Idre och förbereder oss lite extra emot 10 mila. Lägret avslutas sedan med en medel SM 2021 träning i Orsa. Läs mer i Inbjudan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  FLER NYHETER

  Årsfest 8-9 december

  Andra helgen i december har klubben årlig avslutningshelg med bowling, pizza, skinklopp, prisutdelningar, årsfest med mera. Kontakta kanslist Gunnar för anmälan och mer information.

  Klubbkläder 2024

  Dags för klädbeställning inför 2024. Sista datum för beställning är 10 december. Klubben kommer även fortsättningsvis ha Bagheera som leverantör där vi får bra och snygga klubbkläder till ett mycket [...]

  Elitupptakt i Ludvika

  Helgen som var hade elittruppen avstamp inför 2024 års säsong. Torsdag till söndag spenderades i Ludvika OKs Gussjöstugan, där förutom träning, även målsättning och planering inför kommande års tävlingar avhandlades. [...]

  FÖLJ OSS

  HITTA TILL OSS

  Malungs OK Skogsmårdarna
  Skolgatan 2
  782 30 Malung